Laden Evenementen

Chi Neng Qigong en healing rond het klooster op Mallorca VOL

Tijdens deze reis kun je elke dag Chi Neng Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige natuur van Mallorca. Je wordt in je training begeleid door Arianne de Zwart. Op donderdag is er een excursie naar het authentieke dorpje Pollenca, waarna we de dag lekker lui eindigen op het strand.

Het rustieke klooster ‘Santa Llucia’ bevindt zich op een heuvel direct onder de Tramontana bergen van Mallorca, met het dorpje op loopafstand onderaan de berg.
Deze bijzondere Chi Neng reis staat in het teken van healing, training en ontspanning. Iedere dag begint met een uitgebreide Lift Qi Up. Na het ontbijt zijn we aanwezig onder de eeuwenoude bomen achter het klooster. Hier wisselen Chi Neng Qigong oefeningen en healing/meditaties elkaar op een vloeiende manier af. Na de lunch en een uitgebreide siësta komen we voor het klooster weer samen, waar we met uitzicht op de natuur gaan chanten, waardoor we op een zachte en diepe manier aan de slag gaan met de qi van de organen. In alles wat we doen zijn we aanwezig tegen de achtergrond van stilte. De avonden zijn vrij.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een wastafel, een of twee bedden en voldoende moderne douches en toiletten op de gang. Iedereen heeft een eigen kamer. Er worden drie maaltijden per dag geserveerd. Lokale gerechten met verse ingrediënten; vegetarisch, kip, vis, paella, fruit, kaas en vers brood. Er is koffie, thee en wijn bij het eten. Ook kun je zelf de hele dag thee en koffie maken in de keuken.

Heb je nooit eerder gehoord van Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring dan ben je ook welkom. Laat je verrassen door de groepsenergie, de rust en de ideale omstandigheden om je beoefening te verdiepen.

Het klooster is niet geschikt voor minder validen.

Wanneer 13 t/m 20 mei 2023
Waar Mancor de la Vall, Illes Balears, Spanje
Prijs 1195,- euro, incl. transfers (als je het aangeraden ticket boekt), ontbijt, lunch, diner, eigen kamer en de excursie met een bus.

De prijs is exclusief vliegticket. Als je dit ticket boekt kun je met de bus mee naar het klooster en terug:

13 mei: HV6511 11:40 van Eindhoven -13:55 aankomst Palma.
20 mei: HV6512 14:40 van Palma – 17:05 aankomst Eindhoven.