China reis – september 2021

/China reis – september 2021
China reis – september 2021 2018-06-10T15:41:38+00:00

In september 2021 gaan we naar China. Ja, het duurt nog lang maar voorpret is ook wat waard en als je nu al weet dat je gaat kun je bijvoorbeeld geld opzijzetten en misschien zelfs besluiten langer te blijven om door te reizen binnen China of door te reizen naar Tibet. Dat alles heeft voorbereiding nodig. Hoe dan ook, het wordt een reis om nooit te vergeten.

We zijn hier al eerder geweest met het CNI dus we weten wat een fantastische reis dit gaat worden. We gaan naar een van de mooiste gebieden van China: Yangshuo. En we verblijven in een heerlijk comfortabel hotel met uitzicht op de Li-rivier en het karstgebergte. We trainen aan de oever van de rivier en in een mooie Chinese zaal als het buiten te warm is met twee Chinese leraren.

Het schema zal er ongeveer zo uitzien:

Dag 1: vliegen van Amsterdam naar Guilin met 1 tussenstop
Dag 2: acclimatiseren, het gebied per fiets verkennen

Dag 3: eerste trainingsdag met Chinese leraar 1
Dag 4: trainen
Dag 5: trainen
Dag 6: trainen

Dag 7 en 8: excursie van twee dagen naar de Longji rijstvelden met de mooiste landschappen van China. We bezoeken de locale bevolking en we slapen in Guilin waarna we met een cruiseboat over de Li rivier weer terug naar Yangshuo varen.

Dag 9: eerste trainingsdag met Chinese leraar 2
Dag 10: trainen
Dag 11: trainen
Dag 12: trainen

Dag 13: vliegen van Guilin naar Amsterdam met 1 tussenstop

Het eten in het hotel is geweldig en de mensen doen er alles aan om het ons naar de zin te maken. We kunnen fietsen huren en de omliggende dorpjes ontdekken, een kalligrafie workshop volgen en met een vlot de rivier afzakken. We bezoeken de indrukwekkende Chinese show van wereldberoemde regisseur en artiest Zhang Yimou op de Li rivier. September is de ideale maand om te gaan, met de minste kans op regen en rond 23 graden.

Als je nu al weet dat je meegaat reserveer je plek dan alvast d.m.v. een aanbetaling van 300 euro want er is beperkt plaats in het hotel en we gaan met een kleine groep.

Deze reis telt mee als 4 dagen voor de opleiding tot instructeur level 1 en 4 dagen voor de opleiding tot instructeur level 2.