.

11 t/m 25 OKTOBER 2023 GAAN WE NAAR CHINA 

De kans is zeer groot dat deze reis in 2023 niet doorgaat door de onstabiele situatie m.b.t. de politiek en corona-maatregelen in China. 

Ja, het duurt nog even, maar voorpret is ook wat waard en als je nu al weet dat je gaat kun je e.v. al geld opzijzetten en misschien zelfs besluiten langer te blijven en door te reizen binnen China of naar Tibet. Dat alles heeft voorbereiding nodig. Hoe dan ook, het wordt een reis om nooit te vergeten.

We zijn hier al in 2011 geweest met het CNI, dus we weten wat een fantastische reis dit gaat worden. We gaan naar een van de mooiste gebieden van China: Yangshuo. En we verblijven in een prachtig hotel met uitzicht op de Li-rivier en het karstgebergte. Als je de gordijnen van je slaapkamer opendoet is het alsof je in de Efteling bent… We trainen met Teacher Li Hongshi aan de oever van de rivier en binnen als het buiten te warm is.

HET SCHEMA (11 t/m 25 okt.):

Dag 1
Vertrek van Amsterdam naar Guilin met 1 tussenstop.
Dag 2
Aankomst bij het prachtige Yangshuo Mountain Retreat aan de Yulong rivier.
Dag 3 – 4 – 5 – 6
Vier trainingsdagen met Teacher Li Hongshi met een ochtend- en middagtraining, een lange middagpauze en vrije avonden.
Dag 7 
We vertrekken met de bus naar de Longji rijstvelden in de Longsheng regio. Je bevindt je in een van de mooiste gebieden van China. We bezoeken de lokale bevolking en we slapen in een hotel in Ping’an met uitzicht op de indrukwekkende natuur. Van daaruit kun je wandelen naar de authentieke dorpjes in het gebied.
Dag 8
We blijven in de ochtend in de buurt van het dorpje waar we kunnen wandelen en met fantastisch uitzicht de LQU doen. In de middag gaan we met de bus naar Guilin waar we in een park trainen met de lokale bevolking en/of ‘s avonds naar de drukke avondmarkt. We slapen in een centraal gelegen hotel om op eigen houtje de stad te verkennen.
Dag 9
In de ochtend worden we opgehaald om naar het dock te gaan, waarna we met een cruiseboot over de Li rivier in ongeveer vier uur weer terug naar Yangshuo varen. Bereid je voor op een ervaring om nooit te vergeten… In de middag is er tijd om te ontspannen en ‘s avonds bezoeken we de indrukwekkende Chinese show van wereldberoemde regisseur en artiest Zhang Yimou op de Li rivier.
Dag 10 – 11 – 12 – 13
Trainen met Teacher Li Hongshi
Dag 14
Vrije dag waarop je zelf activiteiten kunt boeken bij het retreat; Chinees koken, kalligrafie, raften op de rivier, fietsen etc.
Dag 15
In de namiddag vliegen van Guilin naar Amsterdam met 1 tussenstop. Aankomst op de dag erna (19 sept.), vroeg in de ochtend.

Het eten in het Yangshuo Mountain Retreat is heerlijk en het personeel doet er alles aan om het ons naar de zin te maken. We kunnen fietsen huren en de omliggende dorpjes ontdekken, een kalligrafie workshop volgen en met een vlot de rivier afzakken. September is de ideale maand om te gaan, met de minste kans op regen en rond 23 graden.

DE KOSTEN

2125,- euro
Inclusief
Slapen in een luxe, ruime tweepersoonskamer, toeslag voor een eenpersoonskamer is 325,- euro (beperkt beschikbaar), 3 maaltijden per dag, water, thee, excursie naar Longji, lichtshow op de rivier, bus, boottocht, training en gebruik van fiets.
Exclusief
De vlucht naar Guilin. Kosten zijn rond 800 euro. Bel of mail ons over de vlucht details.
Eén diner (10 euro) tijdens de excursie omdat we na aankomst in Guilin allemaal uitwaaieren. Alcoholische dranken betaal je zelf (1,50 euro). En e.v. raften (20 euro), kalligrafie (20 euro) of kookles (26 euro) tijdens de vrije dag. Je annuleringsverzekering betaal je ook zelf.

Als je nu al weet dat je meegaat reserveer je plek dan alvast d.m.v. het voldoen van de aanbetaling van 500 euro. Er is beperkt plaats in het hotel en we gaan met max. 20 deelnemers. De reis wordt begeleid door Patricia van Walstijn. Zij was hier al eerder met een groep in 2011.
Mail ons als je op de wachtlijst wilt.

Deze reis telt mee als 3 dagen voor de opleiding tot instructeur Level 1 en 3 dagen voor de opleiding tot instructeur Level 2.